Szolgáltatásaink

Adósságbehajtás | Céginformáció | Tanácsadás
Szolgáltatások

Mi a célunk?

A Tolnadebt Kft. csapata közel 20 éves releváns szakmai tapasztalattal segíti nap mint nap megoldani a kintlévőségek minimalizálását úgy, hogy közben az esetlegesen elmérgesedett kapcsolat helyreállítására törekszik a felek között. Számunkra fontos, hogy a kintlévőségben érintett felek számára megtaláljuk az optimális megoldást, így hozzájárulva a kintlévőségek minimalizálásához és a későbbi tartozásból eredő problémák csökkentéséhez. Munkánkat a mindenkori éppen hatályos törvények és a GDP adatvédelmi előírások betartásával végezzük. Szerződésünk elengedhetetlen részét képezi a titoktartási nyilatkozat, mely cégünket kötelezi és Önt valamint cégét és adatait védi. És ami a legfontosabb: Partnereinknek nincs sem előre, sem utólag fizetendő fix díjból eredő kockázata, számunkra csak a befolyt összeg után kell sikerdíjat fizetni.

Szolgáltatásaink

Cégünk irányvonala több szekcióra bontható

Szolgáltatásaink cégek részére

Kintlévőségkezelés
Kintlévőségkezelés
Vállalkozásunk fő profilja a kintlévőségkezelés és az adósságbehajtás. A kintlévőségkezelés a megelőzésre, a folyamatos üzleti tevékenység figyelemmel kísérésére, az esetleges kockázatok kiszűrésére irányul. A kintlévőségkezelés egy folyamatos üzleti kapcsolatot foglal magába cégünk és a megbízóink között, mely legideálisabb esetben már a szerződéskötést megelőzően életbe lép. Feltérképezzük a cégével üzleti kapcsolatba kerülő cég megbízhatóságát és fizetőképességét, kutatásokkal információt szerzünk fizetési hajlandóságáról – természetesen törvényes keretek között maradva. A szerződés megkötését követően figyelemmel követjük többek között üzleti partnere tevékenységét és pénzügyi helyzetét, a fizetési határidők betartását, kockázatelemzéseket végzünk és esetleges kockázat fennállása esetén megoldási javaslatot teszünk. Abban az esetben, ha ezen tényezők ellenére ügyfele nem tesz eleget fizetési kötelezettségének, kezdetét veszi az adósság behajtása.
Adósságbehajtás
Adósságbehajtás
Vállalkozásunk fő profilja a cégek, valamint magánszemélyek kintlévőségének kezelése oly módon, hogy a rendelkezésre álló és általunk beszerzett új információk birtokában – a törvény által meghatározott keretek között – a jogosan fennálló követelések behajtási feltételeit megteremtjük. A követelésbehajtás során a már meglévő, szerződésszerű tartozás behajtására fókuszálunk, illetve olyan alternatívák kidolgozására, mely lehetővé teszi a fennálló tartozás optimális feltételek mellett történő csökkenését. Mi több, késedelmes partnerével felvesszük a kapcsolatot és Ön helyett kísérletet teszünk a tartozás behajtására, hogy Ön saját tevékenységére koncentrálhasson! Véleményünk szerint az adósok nagy része nem nem akar, hanem nem tud fizetni. Közreműködésünkkel szeretnénk lehetőséget adni adós partnerének, hogy egy harmadik személy bevonásával (Tolnadebt Kft.) átlendülhessen a nehéz anyagi helyzeten és megoldást keresünk neki. Nemfizetés esetén javaslatot teszünk a további lépésekre.
Céginformáció
Céginformáció
Az információ hatalom – legyen ennek a hatalomnak a birtokosa üzleti partnereivel kapcsolatban! A partnerét ellenőrizzük, kérésére folyamatos rendszerességgel információt szolgáltatunk. Megvizsgáljuk többek között a vállalkozás megbízhatóságát, fizetési képességét és fizetési hajlandóságát, a cég mérlegét. Munkánk eredményeképpen csökkenhet a kintlévősége, ezáltal nő a likviditása és a pénzeszköze! Ha minket választ, olyan szakértőkre bízza a követelését, akik közel 20 éves szakmai releváns tapasztalattal rendelkeznek, mely által Ön és munkatársai a tényleges tevékenységükre tudnak összpontosítani a problémák és lehetséges kockázatok helyett, ezáltal is növekedhet a bevételük!
Bélyegző használat
Bélyegző használat

Előzze meg a kintlévőség kialakulását prevenciós szolgáltatásunkkal, a bélyegző használattal! Tapasztalatunk alapján ha egy vállalkozás a kiállított számláján utalást tesz arra, hogy nemfizetés esetén milyen eszközöket kíván igénybe venni, a vevő komolyabban veszi a fizetést.

Szolgáltatásunk között szerepel a bélyegző használat, melyet Ön minden kiállított számlán feltüntethet: “Lejárt kintlévőségeinket a TOLNADEBT Céginformációs és Követeléskezelő Kft. kezeli. www.tolnadebt.hu”

A bélyegző használatot vagy egyedi, sorszámozott bélyegzővel vagy elektronikus formában is használhatja, amelyik önnek kényelmesebb és önmagában javítja a partnerek fizetési hajlandóságát és növeli az Önök likviditását! Kintlévőségkezelésre vonatkozó megbízásos partnereink számára a bélyegző használat díjmentes, de havi díj ellenében lehetőséget biztosítunk arra is, ha Ön csak ezt a szolgáltatást szeretné igénybe venni.

Székhely szolgáltatás
Székhely szolgáltatás

Tolna megyei székhely szolgálatunk olyan szolgáltatásokat nyújt Önnek, mely igazi érték az Ön számára, hisz időt és pénzt takarítunk meg vele Önnek. Minden olyan érdeklődő megtalálja nálunk számítását, aki számára fontos tényező az ár-érték arány, a megbízhatóság, a precíz ügymenet, és a székhely biztonsága, annak hatóságok számára való elérhetősége.

További információért kérem keressen minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefonszám: +36 30 820 5159
E-mail:

Szolgáltatásaink magánszemélyek részére

Tanácsadás
Tanácsadás

Szolgáltatásunk azoknak a magánszemélyeknek szól, akik hitelei (legyen szó akár banki kölcsönről, áruhitelről, gépjármű hitelről...) felmondásra kerültek a fizetési elmaradások miatt, tartozásuk az évek folyamán jelentősen megnövekedett és reménytelennek látják a helyzetüket. Sajnos ebben az esetben gyakori eljárás, hogy a hitelező fizetési meghagyást bocsát ki, majd ezt követően végrehajtási eljárást kezdeményez, mely során letilthatják a jövedelem egy részét, vagy lefoglalhatnak vagyontárgyakat. Ebben az esetben a kamatos kamat összege és a végrehajtási költségek is az adóst terhelik. Ebben a reménytelennek tűnő helyzetben közel 20 év szakmai tapasztalattal igyekszünk megoldást találni problémájára és segíteni Önt túljutni ezen a nehéz élethelyzeten. Ügyét alaposan áttanulmányozzuk, ezt követően tanácsot adunk, megírjuk a szükséges leveleket és kérvényeket az Ön nevében. Célunk, hogy elérjük Ön számára a tartozás összegének csökkentését vagy a kedvezőbb fizetési feltételek biztosítását. Ehhez számos eszköz áll a rendelkezésünkre: ismerjük a helyzetére vonatkozó törvényeket, így meg tudjuk állapítani az elévülés lehetőségét, a követelés jogosságát, a felszámított kamat nagyságának helyességét.

Mire számíthat, ha a segítségünket kéri? Végrehajtás alatt álló akár reménytelennek tűnő adósságaival kapcsolatos dokumentumait díjmentesen átnézzük és gyakorlati tanácsot adunk, hogy merre induljon el! Sikeres eljárás esetén sikerdíjat számítunk fel, mely mértékét megbízási szerződésben rögzítjük. Mit jelent ez? Önnek sem előre, sem utólag nincs fix díj fizetési kötelezettsége, csak sikeres eljárás esetén történik fizetés!

Segítségünkkel kérvényezheti hitelezőjétől a részletfizetést, az adósság csökkentését.

Működik-e a gyakorlatban is a módszerünk? Mi mindent megteszünk! Esettanulmány: eredetileg 4.8 milliós tartozásból a segítségünkkel 2 millió Ft-ra csökkentették a tartozását, sőt a részletfizetést is lehetővé tették. Az esettanulmány elolvasásáért kattintson a „letöltés” gombra.

Miért válasszon minket?

Miért döntsön mellettünk?

Közel 20 év releváns szakmai tapasztalat
Közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk az adósságbehajtás, követeléskezelés, céginformáció teljes területén.
Számos egyedi megoldás a követelések csökkentésére
Megbízóink között az építőipar-, pénzügyi-, és szolgáltató szektorok szereplői is megtalálhatók ezáltal a gazdasági élet széles palettáján szereztünk követeléskezelési ismereteket.
Fizetési garancia
Partnereinknek nincs sem előre, sem utólag fizetendő fix díjból eredő kockázata, számunkra csak a befolyt összeg után kell sikerdíjat fizetni.
Elégedett partnerlista
Az évek során több ezer ügyféltárgyalást folytattunk le személyesen, telefonon, e-mailben és levélben, ezáltal olyan gyakorlatra tettünk szert, melyet partnereink érdekeinek érvényesítésére fordítunk.
Megbízhatóság, határidőtartás
Precizitás, alaposság
Ügyfélközpontú gondolkodásmód
Munkánk vezérfonala a Megbízó érdekeinek szem előtt tartásával történő megegyezés az adósokkal.
Fontosnak tartjuk a panaszkezelést, sok esetben a likviditási gondok mellett nézeteltérések állnak a nemfizetés hátterében, ezáltal a felek közötti konfliktusok rendeződhetnek és a fizetés medrébe tereljük az eseményeket.
Célunk egy olyan win-win helyzet kialakítása, ahol Megbízónk és az adós is nyer. Megbízónk a pénzéhez jut, az adós pedig szabadulni tud a nyomasztó adósság tehertől.

Referenciáink

Referencia partnereink listája, akik a segítségünkkel csökkentették kintlévőségeiket

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjük írjon nekünk, vagy keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén:

Telefonszám: +36 30 820 5159
E.mail:
Adatvédelmi Nyilatkozatot