Vállalkozásoknak: 
Céginformáció
Az információ hatalom, rendelkezzen vele! 

Legyen naprakész üzleti partnereit illetően! 
Segítségünkkel új vagy meglévő partnereiről az alábbi információkat tudhatja meg - és igény esetén többet: 
-  Alapadatok: cégjegyzékszám, adószám (érvényes-e vagy sem), székhely, telephely, főtevékenység, jegyzett tőke összege
- Hatályos és korábbi eljárások adatai:  felszámolás, végelszámolás, csőd, Bejegyzett (hatályos és korábbi) végrehajtás (NAV, egyéb tartozás miatt indított közjegyzői eljárás)
- Jelenlegi és nem hatályos cégjegyzésre jogosultak és azok személyes adatai (születési dátum, lakcím, édesanyja neve, adószám)
- Jelenlegi és korábbi tulajdonosok
- Kapcsolati háló - a tulajdonosok és cégjegyzésre jogosultak céges múltja és jelene
- Mérleg és eredménykimutatás adatai: értékesítés nettó árbevétele, eredmény, kötelezettségek, követelések, stb. 
- Elérhetőségek, cégbíróságon bejelentett e-mail cím
​- Szöveges értékelés


Vállalkozásoknak
Követeléskezelés

A cégek munkájuk során terméket értékesítenek, vagy szolgáltatást nyújtanak, melyről az ügyfeleiknek vagy készpénzes vagy átutalásos számlát állítanak ki. Ez utóbbi esetében vannak olyan partnerek, melyek késve vagy egyáltalán nem fizetnek. A jogos követelés érvényesítése (melybe pénzt, munkaórát fektettek és az ÁFA-t már be is fizették az államnak mielőtt fizetett volna az adós) nagyon sok időt és energiát igényel, melynek terhét a Tolnadebt Kft. leveszi vállukról, a drága és drasztikus ügyvédi megoldások (fizetési meghagyás, felszámolási eljárás megindítása) megindítása helyett vagy előtt.  

Megbízási szerződés és titoktartási nyilatkozat aláírása után mindent megteszünk, hogy az ügyfél kifizesse a jogos követelést. Felszólító levelet küldünk, telefonon, személyesen vesszük fel vele a kapcsolatot. Munkánkat a következetesség és a hosszú évek tapasztalatából származó tudás jellemzi, ennek ellenértéke megtérülés esetén a sikerdíj. Célunk az ügyféllel a közös megegyezés lehetőleg a partner megtartása mellett. 



Vállalkozásoknak: 
Követeléskezelés, megelőzés: 
Bélyegző használat

Partnereink számára javasoljuk a kiállított számlákon a: “Lejárt kintlévőségeinket a Tolnadebt Kft. kezeli” felirat feltüntetését, mely szintén csökkenti a követelés állományt és növeli a likviditást.

Ez a szolgáltás megelőzésként is szolgál, jelzi vevői felé, hogy a követeléskezelést komolyan veszi!

Megbízóink részére sorszámmal ellátott bélyegzőt bocsátunk rendelkezésre vagy lehetőséget biztosítunk az elektronikus számlán a felirat megjelenítésére. 


Magánszemélyeknek
tanácsadás felmondott, végrehajtás alatt lévő hitelek esetében

Nagyon sok ember került az elmúlt években hitelcsapdába. Legyen szó lakás-, gépkocsi-, forint-, deviza alapú vagy egyéb hitelről. 
Egy olyan ember, akinek ezen a területen nincsen tapasztalata elveszik a sok levélben, információban, melyben mi otthonosan mozgunk, átlátjuk és kézzel fogható megoldást tudunk találni, javaslatot tenni. A dokumentumok átnézése után megírjuk a válaszlevelet, kérelmet, banknak, végrehajtónak, hitelezőnek, stb. az érvényben lévő jogszabályok, rendeletek ismeretében és az eddigi sok éves tapasztalatunk alapján. 





BLOG


Olvassa szakmai blogunkat követeléskezelésről, céginformációról, fizetési kockázat csökkentéséről és gyakorlati tanácsokról: 

https://tolnadebt.blogspot.com