Bemutatkozás


A gazdaság szereplői a vevők részére kiállított számlák jelentős részében a fizetés módjaként átutalásban, halasztott fizetésben állapodnak meg, ebből kifolyólag nap mint nap találkoznak a nemfizetés okozta likviditási kockázatokkal.


A TOLNADEBT Céginformációs és Követeléskezelő Kft. testre szabott pénzügyi megoldásai segítséget nyújtanak abban, hogy a késve vagy nem fizetésből eredő pénzügyi kockázatukat a vállalkozások csökkentsék. 


Közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk  az adósságbehajtás, követeléskezelés, céginformáció teljes területén. 


Korábbi megbízóink között az építőipar-, pénzügyi-, és szolgáltató szektorok szereplői is megtalálhatók ezáltal a gazdasági élet széles palettáján szereztünk követeléskezelési ismereteket. 


Az évek során több ezer ügyféltárgyalást folytattunk le személyesen, telefonon, e-mailben és levélben, ezáltal olyan gyakorlatra tettünk szert, melyet partnereink érdekeinek érvényesítésére fordítunk. 


Munkánk vezérfonala a megegyezés az adósokkal a Megbízó érdekeinek a szem előtt tartásával. 


Fontosnak tartjuk a panaszkezelést, sok esetben a likviditási gondok mellett nézeteltérések állnak a nemfizetés hátterében, ezáltal a felek közötti konfliktusok rendeződhetnek és a fizetés medrébe tereljük az eseményeket. 


Célunk egy olyan win-win helyzet kialakítása, ahol Megbízónk és az adós is nyer. Megbízónk a pénzéhez jut, az adós pedig szabadulni tud a nyomasztó adósság tehertől. 


TOLNADEBT Céginformációs és Követeléskezelő Kft. 
+36308205159

image-15634-IMG_8392.jpg?1450591527297